ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner imagebanner image
 
COSTA'S MOTO CLUB
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών, Buggy & Atv Ιος


Η επιχείρησή μας “Costa's Moto Club” η οποία βρίσκεται στην Ίο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και atv προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Μέσα από το μεγάλο και καινούριο στόλο ενοικιαζόμενων οχημάτων και αυτοκινήτων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό όχημα προκειμένου να εξερευνήσετε με ασφάλεια και άνεση κάθε γωνία της Ίου με την οικογένεια ή την παρέα σας.

Ο στόλος των οχημάτων μας ανανεώνεται διαρκώς, ενώ η ποικιλία των οχημάτων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την σχολαστική συντήρησή τους υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες όλων των πελατών μας.

 


 

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
θα βρείτε ακριβώς αυτό που ζητάτε γρήγορα και οικονομικά για να απολαύσετε τη διαμονή σας και την μετακίνησή σας στην Ίο.

Ακόμα, στο γραφείο μας στην Ίο μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τα αξιοθέατα του νησιού, τις παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε αλλά και τα προϊόντα που θα πρέπει να γευτείτε.
Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ταξιδέψετε στην Ίο και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της με ασφάλεια και ευχαρίστηση. Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές.

Η προσωπική επαφή, η φιλική εξυπηρέτηση και οι λογικές τιμές μας αποτελούν την εγγύηση για την ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα οχήματά μας ή
για να κάνετε κράτηση.